Obtine un pret


captcha

slide 1 slide 2 slide 3 slide 4
Tur Virtual

TECADRA - De la prima intalnire, mereu impreuna

Situat la numai 15 min de aeroportul Otopeni si 10 min de Aeroportul Baneasa, in linistita zona rezidentiala Baneasa-Pipera, din partea de Nord a Bucurestiului, Hotel Tecadra, chiar si numai prin pozitionarea sa, este o alegere minunata pentru sejurul tau, fie ca vii in scop de afaceri fie ca esti doar in trecere.

Cat de mult pretuiesti timpul tau? Mai mult ca sigur alegand Tecadra vei avea mai mult timp pentru tine, pentru ca Tecadra e aproape de locurile unde tu ai intalniri de afaceri, adica Romexpo, North Gate Business Center sau Business Technology Park, singurul showroom Harley Davidson din Bucuresti. TECADRA este cel mai apropiat hotel de Ambasada Americii.
Suntem in acelasi timp aproape de Baneasa Shopping City, Ikea si Jolie Ville, unde poti sa-ti completezi lista de cumparaturi. Si sa nu uitam si de Padurea Baneasa si Gradina Zoologica, imprejurimile in care inca poti savura natura din Bucuresti.
E-mail: office@tecadra.ro
Telefon: +40 (0) 21 267 93 93.
Mobil: 0724678993

REVELION DE CIOCOLATA – 2019!

frontpage sticky news

Pentru mai multe informatii si rezervari va rugam sa ne sunati: 0723321293; 0723502343!

Detalii

Camere NOI!

frontpage sticky news Detalii

Revelion 2018

frontpage sticky news Detalii

Camera Double

Camera doubla a hotelului Tecadra

Restaurant Tecadra

Elegantul restaurant Tecadra.

Evenimente

Sala noastra de conferinte.

TECADRA – De la prima intalnire, mereu impreuna

Cu o arhitectura deosebita, intr-o atmosfera de afaceri intima, la Hotel Tecadra puteti alege una din cele 30 de camere spatioase, cu Wi-Fi gratis.

Cu o capacitate de 60 de locuri si un loc de joaca pentru copii, Restaurant Tecadra va ofera produse dintr-o bucatarie internationala, care trebuie incercate. Daca vreti ceva diferit, puteti alege Crama Moldovita, care poate intretine 140 de oaspeti, sau in curand, beraria germana  Bier Haus 67.
Tecadra Hotel ofera, de asemenea, servicii suplimentare ca: fitness club, sala de conferințe pentru 70 persoane, un bar interactiv, un Internet Corner,parcare supra si subterana.
Incercati Tecadra si veti fi cu siguranta placut surprinsi!
Sunati-ne sau trimite-ne un e-mail si vom fi bucurosi sa raspundem la intrebarile dumneavoastra.
Daca sunteti o companie si doriti sa discutati despre cereri de oferta, de asemenea, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon.
E-mail: office@tecadra.ro
Telefon: +40 (0) 21 267 93 93.
Mobil: 0724678993